Ez alapvetően nem egy egy fikázós cikk lesz.

Tegnap reggel kezdtek kikerülni az applikációk az iwiw-re, ami rövid időn belül elérhetetlenné tette a site-ot. A webisztánon azt láthattuk a PR szagú cikkben, hogy rendben elindultak az alkalmazások, valójában viszont az alkalmazások miatt fibrillált iwiw nem éledt újra az alkalmazások okozta új kihívások miatt.

 

 

Egy ilyen horderejű átalakítást olyan nehéz tesztelni, mint egy hidat: hiába tesztelgeti 10-15 ember, akkor derül ki mennyit bír, mikor többszázezren mennek át rajta.

A szakmabeliek alkalmazásdömpinget vártak, facebook-os és egyéb applikációk lekoppintását. Ehhez képest csupán 30 alkalmazás került ki tegnap de a papírforma bejött: főleg facebook-os és baratikor.hu-s másolatok jelentek meg.

Úgy tűnik, hogy egyenlőre nagyon kevesen telepítettek alkalmazást, az első nap végére is 6000 körül volt a Petfarm (díjnyertes) alkalmazás használóinak aránya. Ez a napi bejelentkezők kevesebb, mint 1%-a.

Elkeseredésre azonban semmi ok, annak idején a facebook-on sem mentek gyorsabban a dolgok a site méreteihez képest éppen ilyen tempóban telepítették az applikációkat a felhasználók.

A saját gyártású applikációkat tartalmazó baratikor.hu-n nyilván nagyobb hangsúllyal jelennek meg az applikációk, és mivel nincs adat átadás, nem kell telepíteni sem. Itt a napi belépők 20-30%-a is használni kezd 1-1 ilyen alkalmazást az első órákban.

A telepítést az is jeletősen visszafogta, hogy egyáltalán nem működött az oldal, de azért egy toplistát fel fogok tüntetni hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://socialworker.blog.hu/api/trackback/id/tr351082629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása