A Barátikör.hu oldalon általában véve jellemző a felhasználókra, hogy a lehető legszélesebben értelmezve is személyre szabják a felhasználói felületüket. Megszámlálhatatlan mennyiségű widget, addon, profilképmodifikáció és háttérszínválasztás mellett a személyes adatlap hátterének teljes lecserélésére is lehetőséget biztosítunk. Ilyen formában a háttér hirdetési felületként is megjelenik a médiaajánlatunkban.

A háttér megváltoztatásának a lehetőségét minden felhasználó megkapja. Mindössze pár kattintás és az adott márka rajongói már meg is tudják változtatni a hátterüket a hirdető által biztosított képre, hirdetésre. A háttér megváltoztatása időleges, addig tart, ameddig a kampány véget nem ér. A hirdető különböző nyereményjátékokkal növelheti a kampány hatékonyságát.

Ezeket a speciális háttereket a kampány időszaka alatt több ezren használják. A háttér felhasználásával kapcsolatban a hirdető különféle promóciákat is kihirdethet. Többnyire azok a promóciók a legsikeresebbek, ahol a felhasználók néhány baratikor.hu kreditért cserébe kéthétre hirdetési felületté változtatják a személyes kezdőlapjukat. A profiljukat meglátogatók a hirdető szkinjével találkoznak. A háttér kattintható is lehet, tehát teljes értékű hirdetési felületként funkcionál. A Maxi King kampány például 5000 feletti kattintásszámot hozott a promóció ideje alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://socialworker.blog.hu/api/trackback/id/tr462408032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása